Vastuuvapauslauseke

Jos tarvitset lisätietoja tai sinulla on kysyttävää sivustomme vastuuvapauslausekkeesta, ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen ottaa yhteyttä

Vastuuvapauslausekkeet sivustolle indirben.com

Kaikki tämän verkkosivuston - https://www.indirben.com - tiedot on julkaistu hyvässä uskossa ja vain yleiseen tiedoksi. indirben.com ei anna mitään takuita näiden tietojen täydellisyydestä, luotettavuudesta ja tarkkuudesta. Kaikki tältä verkkosivustolta (indirben.com) löytämäsi tiedot koskevat toimet ovat täysin omalla vastuullasi. indirben.com ei ole vastuussa mistään menetyksistä ja/tai vahingoista, jotka liittyvät verkkosivustomme käyttöön. Vastuuvapauslausekkeemme luotiin Disclaimer Generatorin avulla.

Verkkosivustoltamme voit vierailla muilla verkkosivustoilla seuraamalla hyperlinkkejä tällaisille ulkoisille sivustoille. Vaikka pyrimme tarjoamaan vain laadukkaita linkkejä hyödyllisille ja eettisille verkkosivustoille, emme voi vaikuttaa näiden sivustojen sisältöön ja luonteeseen. Nämä linkit muille verkkosivustoille eivät tarkoita suositusta kaikkeen näiltä sivustoilta löytyvälle sisällölle. Sivuston omistajat ja sisältö voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta, ja se voi tapahtua ennen kuin meillä on mahdollisuus poistaa linkki, joka on voinut mennä "huonosti".

Huomaa myös, että kun poistut verkkosivustoltamme, muilla sivustoilla voi olla erilaisia ​​tietosuojakäytäntöjä ja ehtoja, jotka eivät ole meidän hallinnassamme. Muista tarkistaa näiden sivustojen tietosuojakäytännöt sekä niiden "käyttöehdot", ennen kuin alat harjoittaa liiketoimintaa tai lataat tietoja.

suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt vastuuvapauslausekkeemme ja sen ehdot.

Päivittää

Jos päivitämme, teemme muutoksia tähän asiakirjaan tai teemme siihen muutoksia, muutokset julkaistaan ​​täällä näkyvästi.

No Comment
Add Comment
comment url